DEZIGN

MZDIENSTEN

Wat ik voor jou kan doen

branding

waarom een goede branding een must is​

.01

Er is zo veel aanbod op de markt, in welke branche je ook zit. Met een personal branding kan je je als ondernemer onderscheiden in de markt. Want jij bent jouw personal brand en niemand anders.

Daarnaast creëer je herkenning en vertrouwen binnen je doelgroep. De mensen weten wat ze van je kunnen verwachten en dat maakt de drempel tot het aankopen van je producten of diensen en het aangaan van een samenwerking een stuk lager.

Gaan we samen aan de slag met jouw Personal brand?

webdesign

waarom jij een website nodig hebt​

.02

Een website is dé plek om jouw (potentiële) klanten meer te vertellen en te informeren over jouw bedrijf, jouw producten en diensten. Daarnaast kan een website ook gebruikt worden voor directe verkoop aan een groter gebied dan bij fysieke verkoop vaak het geval is.

Daarnaast geeft een website jou de kans om de (toekomstige) klanten buiten openingstijden informatie te leveren of om contact op te nemen met het bedrijf. Hoe beter én sneller een potentiële klant wordt geholpen, hoe eerder hij of zij voor jou zal (blijven) kiezen.

Gaan we samen aan de slag met jouw website?

webhosting

waarom jij snelle hosting nodig hebt​

.03

Je hebt geïnvesteerd in je branding en de ontwikkeling van je website, dan wil je natuurlijk ook graag gevonden worden op internet. Het zoeken van een hosting-partij kan een hele uitdaging zijn: welke opties moet ik kiezen, wat ben ik nou echt nodig en betaal ik niet te veel?

Ook is het fijn om direct persoonlijk contact met je hoster op te kunnen nemen voor vragen en advies. Zonder eerst langs formulieren of een chatbot te moeten of een ticket aanmaken en wachten op een reactie.

Gaan we samen aan de slag met de hosting van jouw website?

COPYRIGHT © MZDEZIGN

|

Scroll en ontdek meer

MZDEZIGN

Marco van der Zalm
MultiMedia Vormgeving

BEREIKBAARHEID

ma t/m do: 9:00 tot 18:00 uur
vrijdag: 9:00 tot 13:00 uur
's weekends op afspraak

GEGEVENS

KvK: 86086537
BTW: NL004189631B10
IBAN: NL32 KNAB 0417 5924 77

ADRES

Fazantstraat 19
7491 ZH
Delden

CONTACT

+31 (0)74 – 3000 117
+31 (0)6 – 8310 8548
marco@mzdezign.nl

COPYRIGHT © MZDEZIGN