DEZIGN

MZEVENTS

MZDEZIGN & Heerlijckheid events

Sfeervolle fairs

op sprookjesachtige locaties

.01

Samen met Marijke Tiehuis van Heerlijckheid Events geef ik vorm aan een aantal toonaangevende Fairs in Oost-Nederland. Deze buitenfairs worden gehouden op bijzonder mooie locaties, rondom kastelen in Overijssel en Gelderland. Naast de vormgeving ben ik tijdens deze fairs verantwoordelijk voor de technische zaken en de veiligheid van de deelnemers en de vele bezoekers.

Country & Garden Fair

18, 19, 20 & 21 MEI • HUIS VERWOLDE • LAREN (GLD.)

.02

De zomerse bloei van bloemen en planten zet zich in, de natuur herleeft: het is voorjaar op haar mooist! Tijdens de Country & Garden Fair beleef en geniet je van het voorjaar en de overgang naar de zomer. Al wandelend door de prachtige tuin van huis Verwolde ontmoet je ruim 75 exposanten die zich presenteren in luxe pagodetenten en kramen. Haal je hart op aan de nieuwste items voor je huis en tuin, adviezen van hoveniers en kwekers, koop je vaste planten en mooie bloeiers en natuurlijk ook diverse bloempotten, vazen en decoratieve items.

Zomer Heerlijckheid

14, 15 & 16 JULI • KASTEEL WARMELO • DIEPENHEIM

.03

De gezelligheid van een sfeervolle country & lifestyle buitenfair: van 14 t/m 16 juli vindt Zomer Heerlijckheid door het grote succes van vorige jaren wederom plaats op het betoverende Landgoed Warmelo. Een prachtige gelegenheid om in een sprookjesachtige sfeer inspiratie op te doen en heerlijk te winkelen voor de sprankelende zomer.

British Weekend

8, 9 & 10 SEPTEMBER • KASTEEL VORDEN

.04

De gezelligheid van een Engelse buitenfair: van 8 t/m 10 september 2023 vindt het British Weekend plaats in en om het betoverende Kasteel Vorden te Vorden. Ook verliefd op de sfeer van het Engelse platteland en levensstijl? Deel je ook de passie voor Engeland, Schotland, Wales en Engeland? Tijdens de buitenfair British weekend kun je je hart ophalen aan unieke en traditionele items, van antiek tot vintage. Ook zin om een dagje Engeland te beleven? Dan is British Weekend een prachtige gelegenheid om in een landelijke sfeer inspiratie op te doen en te winkelen voor de heerlijke nazomer!

Winter Heerlijckheid

10, 11 & 12 NOVEMBER • KASTEEL WARMELO • DIEPENHEIM

.05

De gezelligheid van een sfeervolle country & lifestyle buitenfair: van 10 t/m 12 november vindt Winter Heerlijckheid plaats op het betoverende Landgoed Warmelo. Een prachtige gelegenheid om in een sprookjesachtige sfeer inspiratie op te doen en heerlijk te winkelen voor een betoverende winter.

Christmas Fair Vorden

8, 9 & 10 DECEMBER • KASTEEL VORDEN

.06

De gezelligheid en sprookjesachtige sfeer van de Kerst: van 8 t/m 10 december 2023 vindt Christmas Fair Vorden plaats op Kasteel Vorden. Duizenden lichtjes, glanzende slingers, gedecoreerde kerstbomen, schitterende kerstballen en natuurlijk echte warme winterse lekkernijen als glühwein, chocomelk en vers gebakken wafels… alle ingrediënten zijn aanwezig om inspiratie op te doen en de laatste cadeaus en decoraties te kunnen shoppen. Een bezoek aan Christmas Fair Vorden betekent het begin van jouw Kerst!

COPYRIGHT © MZDEZIGN

|

Scroll en ontdek meer

MZDEZIGN

Marco van der Zalm
MultiMedia Vormgeving

BEREIKBAARHEID

ma t/m do: 9:00 tot 18:00 uur
vrijdag: 9:00 tot 13:00 uur
's weekends op afspraak

GEGEVENS

KvK: 86086537
BTW: NL004189631B10
IBAN: NL32 KNAB 0417 5924 77

ADRES

Fazantstraat 19
7491 ZH
Delden

CONTACT

+31 (0)74 – 3000 117
+31 (0)6 – 8310 8548
marco@mzdezign.nl

COPYRIGHT © MZDEZIGN