MZDEZIGN

BLOG

over multimedia vormgeving

Scroll voor meer

INVESTERING

Vraag je je wel eens af of het waard is om met een grafisch vormgever aan de slag te gaan? Misschien wil je wel kosten besparen en het zelf doen. Of je hebt nog helemaal niet gedacht aan het inhuren van een vormgever. In dit blog lees je waarom je juist aan de slag moet gaan met een vormgever.

ONTWERP-STRATEGIE

Toen ik begon met ondernemen, lag de focus voornamelijk op vormgeving. Maar al snel merkte ik dat het anders kon. Ik wilde meer betekenis aan mijn ontwerpen geven. Alles heeft een doel, ook een ontwerp. Dus ik ging aan de slag met het ontwikkelen van ontwerp-strategieën. Maar waarom eigenlijk?

ONLINE AANWEZIG ZIJN

Tegenwoordig is alles online: netwerken, series kijken, cursussen volgen en zelf boodschappen doen kan online. Als jij ook online aanwezig wil zijn, is het belangrijk om hierbij met een strategie te werken.

GROEIEN MET MZDEZIGN

Als wij samenwerken, pakken we de controle en heb jij overzicht op jouw visuele aanwezigheid zodat je met plezier zowel offline en online kan groeien. Dit doen we op een transparante en realistische manier en zo komen we samen tot een eindontwerp.

BEDRIJFSGEGEVENS

MZDEZIGN MultiMedia Vormgeving
Fazantstraat 19
7491 ZH Delden

KvK: 86086537

marco@mzdezign.nl
06 - 8310 8548

BEREIKBAARHEID

maandag t/m donderdag
van 9:00 tot 18:00 uur

vrijdag
van 9:00 tot 13:00 uur

zaterdag & zondag
bereikbaar op afspraak

ZAKELIJK

COPYRIGHT © 2024 MZDEZIGN

algemene voorwaarden
privacybeleid