MZDEZIGN

BLOG

over multimedia vormgeving

Scroll voor meer

DE KRACHT VAN ONTWERPEN

met een strategie

Toen ik begon met ondernemen, lag de focus voornamelijk op vormgeving. Maar al snel merkte ik dat het anders kon. Ik wilde meer betekenis aan mijn ontwerpen geven. Alles heeft een doel, ook een ontwerp. Dus ik ging aan de slag met het ontwikkelen van ontwerp-strategieën. Maar waarom eigenlijk?
“Hey Marco, waarom zou ik met een ontwerp-strategie moeten werken?” Goede vraag; Ik deel vier redenen met je, waarom je het beste met een ontwerp-strategie kan werken!
DOELEN BEHALEN
Een ontwerp-strategie geeft richting en helpt je om je doelen te bereiken. Het zorgt ervoor dat elk ontwerp een doel heeft en daarmee bijdraagt aan het grotere geheel van je bedrijfsdoelstellingen.
MEER CONTROLE
Wanneer je een ontwerp-strategie hebt, weet je waar je naartoe werkt, kan je beter anticiperen op veranderingen en uitdagingen onderweg wat zorgt voor meer controle.
DUIDELIJKE STAPPEN
Door te werken met een ontwerp-strategie heb je meer structuur en ook duidelijke stappen om je doelen te bereiken. Dit maakt het makkelijker om je werk te plannen en uit te voeren.
WEET WIE OF WAT JE NODIG HEBT
Als je weet waar je naartoe wilt en welke stappen je daarvoor moet zetten, weet je ook wie of wat er nodig is om die stappen uit te voeren. Heb je bijvoorbeeld een nieuwe website nodig? Dan zal je een webdesigner in kunnen schakelen.

WELKE VERSCHILLENDE

ontwerp-strategieën zijn er

Je kunt het zo gek niet verzinnen of er is er is een ontwerpstrategie voor: Of je nu een personal trainer bent die mensen helpt af te vallen, een hondentrainer die viervoeters trucjes leert of een ondernemer bent die zijn of haar bedrijf online wil laten groeien.
En het mooie is dat ontwerp-strategieën op allerlei manieren kunnen worden toegepast. Ben je misschien een ondernemer die streeft naar innovatie en duurzaamheid? Ook voor jou is er altijd een ontwerp-strategie die bij jou en je bedrijf past!

WELKE ONTWERP-STRATEGIEËN

bied ik aan

Als design- en marketinggerichte onderneming kan MZDEZIGN je op weg helpen met ontwerp-strategiesessies waarbij we samen een route gaan uitstippelen om jouw (bedrijfs)doelen te behalen:
MARKETINGSTRATEGIE
Of het nu gaat om het opbouwen van een sterke aanwezigheid op sociale media, het opzetten van effectieve e-mailmarketingcampagnes of het verbeteren van je online vindbaarheid (SEO en SEA).
WEBDESIGNSTRATEGIE
Je website is vaak het eerste contactpunt met potentiële klanten. Met een doordachte webdesignstrategie zorgen we ervoor dat jouw website niet alleen mooi is, maar ook effectief is in het aantrekken en behouden van bezoekers.
BRANDINGSTRATEGIE
Jouw merkidentiteit is het belangrijkste voor het opbouwen van een sterk en herkenbaar merk. Samen creëren we een brandingstrategie die de kern van jouw bedrijf laat zien en een sterke indruk maakt op je doelgroep.
Daarnaast bied ikook het ontwikkelen van creatieve concepten aan, waarbij verschillende ontwerp-strategieën vaak samenkomen om tot een uniek en impactvol resultaat te komen. Kortom, of je nu een startende ondernemer bent of al jarenlang actief bent in je vakgebied, een doordachte ontwerp-strategie is de sleutel tot succes!

PLAN EEN GRATIS

advies gesprek

Denk jij nu “ik wil ook aan de slag met een ontwerp-strategie die voor mij werkt”, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is mijn gratis advies gesprek ideaal voor jou!
In 30 á 45 minuten kun je al je vragen stellen met betrekking tot vormgeving, marketing en webdesign. Bijvoorbeeld over de platformen, je strategie of je nieuwe ideeën.
Nee, aan het einde van dit gesprek doe ik je geen geweldig aanbod en eindigt het niet in een verkoopgesprek. Er zitten geen addertjes onder het gras!

ONLINE AANWEZIG ZIJN

Tegenwoordig is alles online: netwerken, series kijken, cursussen volgen en zelf boodschappen doen kan online. Als jij ook online aanwezig wil zijn, is het belangrijk om hierbij met een strategie te werken.

GROEIEN MET MZDEZIGN

Als wij samenwerken, pakken we de controle en heb jij overzicht op jouw visuele aanwezigheid zodat je met plezier zowel offline en online kan groeien. Dit doen we op een transparante en realistische manier en zo komen we samen tot een eindontwerp.

BEDRIJFSGEGEVENS

MZDEZIGN MultiMedia Vormgeving
Fazantstraat 19
7491 ZH Delden

KvK: 86086537

marco@mzdezign.nl
06 - 8310 8548

BEREIKBAARHEID

maandag t/m donderdag
van 9:00 tot 18:00 uur

vrijdag
van 9:00 tot 13:00 uur

zaterdag & zondag
bereikbaar op afspraak

ZAKELIJK

COPYRIGHT © 2024 MZDEZIGN

algemene voorwaarden
privacybeleid