MZDEZIGN logo

DIENSTEN

Laat mij lekker ontwerpen zodat jij kunt opvallen met
branding, drukwerk & webdesign.

SCROLL VOOR MEER

BRANDING

LOGO • VISITEKAARTJES • BRIEFPAPIER

01.

Het zal je niet ontgaan zijn dat branding een veelgebruikt begrip is binnen de grafische wereld en de online marketing. Wel zo handig voor u om te weten wat deze term precies betekent en inhoudt.

Het woord branding komt van het Engelse begrip voor brandmerken, iets dat cowboys deden bij hun vee om aan te tonen dat het hun bezit is. Voor ondernemers anno nu geldt eigenlijk hetzelfde, alleen ligt de nadruk niet zozeer op je product, maar op het onderscheidend vermogen van je merk ten opzichte van de concurrent. De uitdaging van branding is dus dat jij als ondernemer jouw merk dusdanig op de kaart zet, dat (potentiële) klanten je bedrijf en jouw aanbod op den duur herkennen en dankzij de positieve associaties die zij hebben bij je merk, eerder geneigd zijn tot het aanschaffen van jouw producten of diensten.

Elke (startende) ondernemer zou bij aanvang van een bedrijf een concreet plan moeten opstellen om zijn/ haar merk goed in de markt te zetten. Hierbij zijn het verhaal achter het merk en de identiteit van het merk leidend. Vanuit hier kunt u de waarden van uw bedrijf vertalen naar onder andere: je huisstijl, logo, visitekaartjes, briefpapier, website, advertenties en verder alles waarmee jij je merk presenteerd. Hoe vertaalt zich dit naar jouuw specifieke merk en situatie? Ik brainstorm er graag met je over.

PROMOTIE

ADVERTENTIES • FLYERS • POSTERS

02.

Herken jij je hierin? Je gaat graag naar netwerk events. Je staat op beurzen. Je organiseert workshops of eigen events. Er is maar één ding dat je dan graag wilt: Opvallen met mooi drukwerk passend bij jou en jouw bedrijf!

En daar ben ik dan! Ik laat jou shinen met een sterk ontwerp voor bijvoorbeeld visitekaartjes, folders, brochures, flyers of ander promotie materiaal. Gedrukt op de beste kwaliteit papier met de mooiste afwerkingen zoals bijvoorbeeld goud folie. Ik denk met je mee hoe jij kunt opvallen op jouw manier. Stoer en zakelijk? Eenvoud en rust? Niets is voor mij te gek.

Of misschien heb jij een webshop met hele gave producten zoals invulboeken, notitieblokken en ansichtkaarten. Ik weet als geen ander hoeveel werk het is om een eigen webshop te hebben. Social media bijhouden, administratie, inkopen doen, bestellingen inpakken. Je zit vol gave ideeën voor jouw producten, maar je kunt er gewoon de tijd niet voor vinden dit te ontwerpen. Laat die toffe ideeën niet meer op de plank liggen en zet de volgende stap!

WEBDESIGN

ONEPAGERS • WEBSITES • WEBSHOPS

03.

De website die ik ontwerp, komen in twee smaken: Websites met veel wisselende contact en dynamische websites zoals webshops worden gebouwd in het CMS-systeem WordPress. Voor meet statische websites zonder regelmatig wisselende of dynamische content werk ik met mijn eigen MZDEZIGNER.

Het is mijn doel om voor jou de perfecte website te bouwen, zodat je na afloop zelf aanpassingen kunt maken. Ik kan je bijvoorbeeld leren hoe je een blog aanmaakt en hoe je tekst en afbeeldingen kunt aanpassen. Daarnaast is het belangrijk dat je weet wat je kunt doen om jouw site up-to-date te houden.

Heb je geen tijd om zelf je website te onderhouden of mocht je het fijner vinden dat ik dit voor jou doe? No-problemo! Ik bied ik ook “zorgeloos up-to-date pakketten” aan voor het onderhoud van- een aanpassingen aan jouw website.

WEBHOSTING

EENVOUDIG • BEVEILIGD • SUPERSNEL

03.

Webhosting moet simpel, probleemloos en betaalbaar zijn. Binnen enkele minuten je eigen website online. Opgeslagen op supersnelle en veilige webservers die gebruik maken van de nieuwste technieken voor een sublieme webhosting ervaring. Geen gedoe met vervelende chatbot’s die je niet het juiste antwoord geven, maar altijd persoonlijk advies op maat en deskundige support.

Je hebt een website en wil deze online plaatsen zodat iedereen overal ter wereld deze kan bekijken? In dat geval heb je goede en betaalbare webhosting nodig waardoor jouw website op de snelste servers in Nederland gehost word en voorzien is van de hoogste performance. Ik maak gebruik van de allernieuwste apparatuur en de meest verfijnde technieken om jouw website succesvol te hosten.

Ook zorg ik ervoor dat jouw website overal ter wereld veilig en goed bereikbaar is en daarbij gebruik kan maken van veel gratis en extra tools. Maak dus van jouw website een nog groter succes met webhosting van MZDEZIGN!

MZDEZIGN

Wil je online groeien met jouw bedrijf, maar hangt jouw website al een tijdje stil? Ben jij al een lange tijd bezig met doelloos werken aan je website?⁠ Wil je een professionele website laten maken of kan jouw huidige website wel een opfrisbeurt gebruiken? Laat mij je helpen!⁠

GEGEVENS

MZDEZIGN MultiMedia Vormgeving
Fazantstraat 19, 7491 ZH Delden
+31 (0)74 – 3000 117
+31 (0)6 - 533 48 720

BEREIKBAARHEID

maandag t/m vrijdag
van 09:00 tot 18:00 uur
in het weekend op afspraak

COPYRIGHT © 2022 MZDEZIGN