MZDEZIGN

OVER MIJ

marco van der zalm

Scroll voor meer

MARCO VAN DER ZALM

multimedia vormgever

01.
Zodra ik een gedateerde website zie, begint het bij mij te kriebelen. In mijn hoofd ontwikkel ik meteen een nieuwe website, precies zoals ik hem zou bouwen. Toen ik dit gevoel voor het eerst kreeg, was het mij duidelijk:

Ik moet websites gaan bouwen!

Met een team van externe experts help ik ondernemers online groeien met hun website, huisstijl of social media. Samen met de klant kijk ik waar er verbetering nodig is en samen bespreken we een strategie hoe we dit waar kunnen maken.

MZDEZIGN

hoe het allemaal begon

02.
Mijn passie voor het helpen groeien van een bedrijf is ontstaan tijdens mijn opleiding aan het Grafisch Lyceum in Zwolle. Om mijzelf verder te ontwikkelen ben ik mij tijdens de opkomst van het internet gaan verdiepen in webdesign en het bouwen en onderhouden van complexe websites en webshops.
Ik ben gaan ondernemen om vrijheid voor mezelf te creëren, maar ook om mensen te kunnen helpen, waar het maar kan. Met MZDEZIGN kan ik dit het beste doen, omdat ik alle expertises uit mijn verleden en de expertise van mijn externe team kan inzetten, bij grote en kleine projecten.

ONLINE AANWEZIG ZIJN

Tegenwoordig is alles online: netwerken, series kijken, cursussen volgen en zelf boodschappen doen kan online. Als jij ook online aanwezig wil zijn, is het belangrijk om hierbij met een strategie te werken.

GROEIEN MET MZDEZIGN

Als wij samenwerken, pakken we de controle en heb jij overzicht op jouw visuele aanwezigheid zodat je met plezier zowel offline en online kan groeien. Dit doen we op een transparante en realistische manier en zo komen we samen tot een eindontwerp.

BEDRIJFSGEGEVENS

MZDEZIGN MultiMedia Vormgeving
Fazantstraat 19
7491 ZH Delden

KvK: 86086537

marco@mzdezign.nl
06 - 8310 8548

BEREIKBAARHEID

maandag t/m donderdag
van 9:00 tot 18:00 uur

vrijdag
van 9:00 tot 13:00 uur

zaterdag & zondag
bereikbaar op afspraak

ZAKELIJK

COPYRIGHT © 2024 MZDEZIGN

algemene voorwaarden
privacybeleid