MZDEZIGN logo

SPECIALS

Laat mij lekker ontwerpen zodat jij kunt opvallen met
branding, drukwerk & webdesign.

SCROLL VOOR MEER

MAGAZINES

JOUW EIGEN (THEMA) MAGAZINE

01.

Heb jij een gaaf idee voor een eigen magazine over bijvoorbeeld jouw bedrijf of een bepaald thema? Wil jij jouw kennis delen in een eigen magazine? Laat die ideeën niet meer op de plank liggen en geef jouw magazine ook echt uit!

Jij houdt je bezig met het inhoudelijke verhaal en ik zorg voor een opvallend ontwerp waarmee je wilt pronken en showen. Ik help je niet alleen bij de vormgeving, maar denk ook met jou mee over beeld, tekst, indeling, financiering, advertenties en alles wat er komt kijken bij een eigen magazine. Een magazine dat je eenmalig kunt uitgeven, of jaarlijks, of maandelijks of... Zeg het maar, ik denk graag met je mee!

BOEKEN

JOUW EIGEN GEDRUKTE PUBLICATIE

02.

Jij wilt jouw eigen boek uitgeven en je wilt deze niet zelf ontwerpen. Leun achterover en laat mij jouw verhaal ontwerpen. Jij hoeft je niet druk te maken over kleuren, lettertypes, lay-out of papiersoorten. Jij blaast je lezers, vanaf de eerste bladzijde, omver met de inhoud en ik met een krachtig ontwerp van jouw boek!

Heb jij een mooi levensverhaal en wil je dit uitgeven in een boek? Of wil je graag jouw kennis delen in een boek? Hoe leuk is het als dat ook echt werkelijkheid wordt? Jij houdt je bezig met het inhoudelijke verhaal en ik zorg ervoor dat na een intensieve tijd samenwerken jouw boek gedrukt voor je neus ligt. Een eigen boek waarmee je wilt pronken en showen, omdat iedereen jóuw verhaal mag horen, euh lezen.

E-BOOKS

WAAR JIJ MEE OPVALT

03.

Jij hebt een aantrekkelijk e-book nodig en hebt geen zin zelf uren te zitten klungelen in een ontwerp programma. Jij wilt focussen op jouw expertise en het delen van jouw waarde, niet op het ontwerp. Hoe lekker is het dat je dat dan kunt uitbesteden aan een ervaren grafisch vormgever met oog voor detail?

Een sterke inhoud en professioneel ontwerp zijn een gouden combinatie! Dit wordt een e-book die je zelf graag had willen downloaden of kopen. Zo één die iedereen wilt hebben en waar jij ook mee wilt pronken en showen.

Jij biedt ontzettend veel waarde aan jouw (potentiële) klanten. Zij worden nog enthousiaster en gaan sneller over tot actie. Vaak delen ze dit ook nog met anderen en mond-tot-mond reclame is de beste marketing die je kan hebben.

MZDEZIGN

Wil je online groeien met jouw bedrijf, maar hangt jouw website al een tijdje stil? Ben jij al een lange tijd bezig met doelloos werken aan je website?⁠ Wil je een professionele website laten maken of kan jouw huidige website wel een opfrisbeurt gebruiken? Laat mij je helpen!⁠

GEGEVENS

MZDEZIGN MultiMedia Vormgeving
Fazantstraat 19, 7491 ZH Delden
+31 (0)74 – 3000 117

BEREIKBAARHEID

maandag t/m vrijdag
van 09:00 tot 18:00 uur
in het weekend op afspraak

COPYRIGHT © 2022 MZDEZIGN